Opleidingen

Een opleiding aan de Academy van Tata Steel geeft technici een nieuwe kijk op hun werk. Ze komen in aanraking met de laatste techniek, bijgestaan door ervaren docenten uit de praktijk. Dit werkt als een magneet op werknemers die vooruit willen.

Niveauverhogende opleidingen

Wij bieden niveauverhogend onderwijs voor jongeren en volwassenen. We leiden op tot een landelijk erkend diploma, waarbij het theoriegedeelte wordt verzorgd door het beroeps-onderwijs in de regio.

Functiegerichte opleidingen

Technici moeten zich blijven ontwikkelen en scholen. Soms is het belangrijk om kennis en vaardigheden op te frissen. Vaak ook is bijscholing noodzakelijk, omdat technische ontwikkelingen nu eenmaal niet stilstaan.

Transportopleidingen

In veel organisaties is transport een cruciaal onderdeel van het productieproces. Onze ervaren docenten sturen op houding en gedrag van uw bedieningsmensen. Zo verloopt uw transport niet alleen vakkundig, maar vooral ook veilig en schadevrij.

Speciale wensen

Wij kunnen de inhoud van al onze opleidingen afstemmen op de processen en dagelijkse praktijk in uw organisatie. In overleg met u passen wij op basis van specifieke eisen wensen en eisen de leerarrangementen en leerwerkopdrachten aan.

Voor al uw vragen

Over trainingen voor externe bedrijven:

Jaap Vellema: 0251 - 495 945
jaap.vellema@tatasteeleurope.com

Over beroepsopleidingen en aanmelden leerlingen:

Recruitment: 0251 - 494 000
recruitment.nl@tatasteeleurope.com
www.tatasteeljobs.nl

Over Tata Steel in Nederland:

www.tatasteel.nl/nl/contact

Van media:

Robert Moens: 0251 - 491 837
robert.moens@tatasteeleurope.com

Over Tata Steel Academy / bedrijfsschool:

Receptie (9.00 - 12.00): 0251 - 494 806
Administratie: 0251 - 498 180